dilluns, 8 de desembre del 2014

Què seria dels fils sense les galetes?

Desprès de dos cursos de “Tardes de costura” podem dir que hem après a cosir i som capaces de fer regals amb les nostres pròpies mans; regals que tenen un valor immens, per més petit que sigui el que fem. Però darrera les nostres tardes de costura s'amaguen un seguit de coses que potser no es veuen a simple vista: bona companyia, riures, converses, i per descomptat, els berenars. Per què..., què seria dels fils sense les galetes? O el que és el mateix, què seria de les tardes de costura sense els berenars? Amb aquesta bona excusa, dissabte passat vaig fer Mini muffins gràcies al llibre de postres i al motlle que em van regalar pel meu aniversari. 



Els que són de color fosc són de xocolata i coco, i els que són de color més clar, porten xocolata negre, xocolata blanca i muesli, una recepta, que segons el llibre, és típica americana. Us deixo aquesta recepta per si us animeu a fer-la!

Muffins de muesli i xocolata

Ingredients:
150 g de mantega · 200 g de xocolata (amb llet, negre, blanca, al gust) · 2 ous · 100 ml de llet entera · 200 g de farina · 5 g de llevat en pols · 150 g de sucre · una pessic de sal · 80 g de muesli

Preparació:

Unta amb mantega i enfarina els motlles de muffins o emplena els forats del motlle amb càpsules de paper. Escalfa el forn a 180ºC. Fon la mantega i pica la xocolata, i reserva-ho. En un bol bat els ous i afegeix-li la mantega fosa i la llet. Passa pel sedàs la farina i el llevat en un altre bol i afegeix el sucre, el pessic de sal, el muesli i la xocolata. Barreja-ho i incorpora-ho ràpidament, sense treballar la massa. Reparteix la barreja en els motlles plens fins a uns 3/4 de la seva capacitat i ho poses al forn durant 20 minuts.

Bon profit!

*Cris



1 comentari:

  1. Molt bé Cristina!
    Quina bona pinta! M'apunto la recepta, a veure si un dia d'aquestes festes de Nadal m'animo!
    Petonets!

    ResponElimina